Manchester City'nin Cengiz Ünder teklifi belli oldu: 4 saatlik görüşmenin ayrıntıları

​Manchester City'nin Cengiz Ünder teklifi belli oldu: 4 saatlik görüşmenin ayrıntıları
​Manchester City'nin Cengiz Ünder teklifi belli oldu: 4 saatlik görüşmenin ayrıntıları

Dün Başakşehir, Cengiz Ünder için Man.City ile görüştüklerini ancak bir sonuca varamadıklarını açıklamıştı. İşte o görüşmenin ayrıntıları belli oldu...

Başakşehir'in yaptığı açıklamada; "Kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile İngiltere'nin Manchester City kulübü yetkilileri arasında genç oyuncumuz Cengiz Ünder'in transferi hakkında 4 saat süren bir görüşme gerçekleşmiştir. Yapılan görüşmeler sonrası henüz bir anlaşamaya varılamamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Manchester City'nin Cengiz Ünder teklifi

Man.City'nin, Cengiz Ünder için Başakşehir'e 8 milyon Euro ile sonraki satıştan %20 pay vermeyi önerdiği kaydedilirken, Başakşehir'in ise 12 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Altınordu'dan 700 bin Euro'ya Medipol Başakşehir'e geçen yaz transfer edilen Cengiz Ünder'in sözleşmesindeki maddeye göre satışından yüzde 30 İzmir ekibi pay alacak.

Cengiz'e Avrupa'dan 4 teklif var

Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Cengiz'e 4 Avrupa kulübünden teklif var. Bunları değerlendirmeyi düşünmüyoruz. Çünkü Cengiz'in 1-2 yıl daha Medipol Başakşehir formasını giymesini ve daha da iyi bir çıkış yakalayacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sporx