Manchester United, 2 Türk futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor

Manchester United, milli futbolcularımızı istiyor
Manchester United, milli futbolcularımızı istiyor

Serie A'da şampiyonluğu Milan'a kaptıran Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu ve Atalanta'da kiralık olarak oynayan Merih Demiral'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, milli yıldızlarımızın Avrupa'nın dev takımında birlikte forma giyeceklerini öne sürdü.

Yeni teknik direktör Erik Ten Hag ile farklı bir yapılanmaya giden Manchester United, 2 milli futbolcumuzu kadrosuna katmak istiyor.

Merih için daha şimdiden 40 milyon Euro'luk teklifler aldığı öne sürülen Atalanta'nın buna rağmen mali olarak sıkıntıda olduğu için opsiyonu kullanmayacağı ve yeni bir stoper arayışına geçtiği ifade edildi. Cristiano Ronaldo'nun yakın arkadaşı olan Merih için yeni teknik direktör Erik ten Hag'a olumlu referans verdiği kaydedildi.

  • Kırmızı Şeytanlar, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nu da kadrosunda görmek istiyor.

Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan Manchester United'ın iki yıldız için ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise merak konusu...

Hakan Çalhanoğlu bu sezon sezon 34 maçta oynayan 28 yaşındaki yıldız isim sezonu 7 gol, 13 asistlik performansıyla kapattı.

Merih Demiral ise forma giydiği Atalanta ise sezonu 8. bitirse de milli futbolcumuz performansıyla parlayan isimlerden biri oldu.Bu sezon 28'i lig olmak üzere 42 maçta forma giyen Merih, teknik direktör Gasperi'nin vazgeçemediği oyunculardan biriydi.