Manchester United, ilk transferini Ajax'tan yapıyor

Antony
Antony

Transfer sezonunun açılmasından beri en sessiz kalan takımlardan birisi olan Manchester United, ilk imzasını attırmak üzere. İngiliz ekibinin teknik direktörü Erik ten Hag, Ajax'ta birlikten çalıştığı Brezilyalı Antnoy'i kadrosuna katıyor.

İngiltere Premier Ligi'nde 9 yıldır şampiyon olamayan Manchester United gelecek sezon için iddialı bir kadro kurarak çok beklediği şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

  • Yeni sezon öncesi ilk transferini duyuracak olan ‘Kırmızı Şeytanlar’, yeni teknik direktör Erik ten Hag’ın talebi üzerine Ajax’ın yıldızına 45 milyon euro ödeyecek. Geçen sezon Ajax formasıyla 12 gol-10 asistlik performans sergileyen Antony’yi, Antonio Conte’nin Tottenham’ı dahil birçok Avrupa devi transfer etmek istiyordu.

Hollandalı teknik adamın, savunma oyuncuları Jurrien Timbe ve Lisandro Martinez’in yanı sıra Barcelona orta saha oyuncusu Frenkie De Jong’un transferini de istediği öğrenildi.

  • Sao Paulo altyapısında yetişen Antony, 20202de 15 milyon euro bonservis bedeliyle Hollanda ekibine transfer edilmişti.