Manchester United'da Lewandowski sesleri

Manchester United, Lewandowski'ye talip oldu
Manchester United, Lewandowski'ye talip oldu

Manchester United, Alman devi Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Robert Lewandowski'ye talip oldu.

Dünyanın en iyi santrforlarından biri olarak gösterilen Lewandowski, İngiltere yolcusu... Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Polonyalı golcüyle ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. 33 yaşındaki futbolcunun, Manchester United'a transfer olabileceği aktarıldı.

Bonservis isteniyor

İngiliz basınından The Sun'da çıkan habere göre, oyuncuyla ciddi şekilde ilgilenen Barcelona, yüksek ücret kazanan futbolcularla yollarını ayıramadığı için Lewandowski transferinde beklemeye geçti. Bu gelişmenin ardından Manchester United'ın, golcü futbolcu ve Bayern Münih ile görüşme gerçekleştireceği iddia edildi. Fakat Alman ekibi, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Robert Lewandowski'den bonservis kazanmak istiyor.

Manchester United tetikte bekliyor

Transferde önceliği santrfor mevkiine veren Manchester United, maliyeti nedeniyle Darwin Nunez transferinden vazgeçmişti ve Ukraynalı golcü, Liverpool'a imza atmıştı. Leipzig'den Nkunku'ya da talip olan Manchester ekibi, kulübün futbolcuyu satmaya yanaşmaması nedeniyle geri adım attı.

Lewandowski'nin durumunu yakından takip eden Manchester United, Barcelona'ya transferinin gerçekleşmemesi halinde devreye girerek Polonyalıyı kadroya katmayı planlıyor.