Manchester United'ın yeni teknik direktörü belli oluyor

Yeni hocaları kesinleşiyor
Yeni hocaları kesinleşiyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, yeni sezondaki menajerini belirledi. Son olarak Ralf Ragninck'i takımın başına getiren Kırmızı Şeytanlar, 2022-2023 sezonunda sürpriz bir isimle çalışacak.

İngiltere Premier Lig'de ilk dört mücadelesi veren Manchester United'da teknik direktör sorunu çözüme kavuşuyor.

  • ESPN'de yer alan haberde, Manchester United'ın Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'la anlaşmaya vardığı ve resmi sözleşmenin kısa süre içerisinde imzalacanacağı ifade edildi.

Haberde, Mauricio Pochettino'yla da uzun süredir görüşüldüğü ancak yönetimin ve kulübün sahibi Glazer ailesinin Erik ten Hag'ın en doğru seçim olacağı yönünde görüş bildirdiği belirtildi.

Pochettino'nun kontratı seçimi etkiledi

Manchester United yönetiminin Maurico Pochettino'nun Paris Saint Germain'le bu sezon yaşadığı sorunlara ek olarak kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olması ve Arjantinli antrenörün serbest kalma maddesinin çok yüksek olması nedenilye Erik ten Hag'a yöneldiği ifade edildi.

İngiliz basınında geçtiğimiz günlerde yer alan haberlerde Manchester United'ın Erik ten Hag için Ajax'a yaklaşık 2 milyon sterlin ödeme yapacağı belirtilmişti.

Kulübeye tanıdık isimler

Ek olarak Sir Alex Ferguson döneminde 2007-2013 yılları arasında antrenör ekibinde yer alan Rene Meulensteen'in de Erik ten Hag'ın ekibinde yer alacağı ifade edildi. Guardian'da dün çıkan haberde, Steve McClaren'ın da Hollandalı antrenörün ekibine dahil olacağı kaydedildi.