Mancini, Balotelli'yi izlemeye mi gelecek? Belli oldu

Mancini, Balotelli'yi yeniden kadroya almayı düşünüyor.
Mancini, Balotelli'yi yeniden kadroya almayı düşünüyor.

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli, geçtiğimiz haftalarda İtalya Milli Takımı'na çağrılmıştı. Gök Maviler'in teknik direktörü Roberto Mancini, Balotelli'yi canlı izlemek için bu hafta oynanacak Adana Demirspor - Beşiktaş maçına gelecekti.

Dünya futbolunun 'yaramaz çocuğu' Mario Balotelli, Adana Demirspor'da küllerinden doğdu. Süper Lig'de 20 maçta 10 gol - 3 asistle oynayan futbolcu, yaklaşık 3,5 yıllık aranın ardından İtalya Milli Takımı'na çağrılmıştı. Roberto Mancini, Balotelli'yi mart ayında oynanacak Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off maçları için de kadroya almayı düşünüyor.

Roberto Mancini'nin bu nedenle Balotelli'yi canlı izlemek istediği ve Adana Demirspor - Beşiktaş maçını tribünden takip edeceği belirtilmişti. Fakat, İtalyan teknik adamın işleri nedeniyle bu maça gelemeyeceği öğrenildi. Mancini, Balotelli'yi bir başka Süper Lig maçında izlemek için Türkiye'ye gelecek.

İtalya, play-off yarı finalinde Kuzey Makedonya ile karşılaşacak. Bu maçın galibi, Porkekiz - Türkiye eşleşmesinin kazananıyla Dünya Kupası'na katılmak için mücadele edecek.