Galatasaray'da Mane gelişmesi

Mane
Mane

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transferde henüz resmî bir adım atmazken sürpriz bir ismi gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferiyle adından söz ettiren sarı kırmızılılar şimdi de Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane ile yakından ilgileniyor. İşte detaylar...

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da birçok isimle temaslar devam ederken, sarı kırmızılı yönetim dünyaca ünlü yıldız isimlerle görüşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferleriyle adından söz ettiren Galatasaray, bu sezon da transfer bombalarını patlatmaya hazırlanırken sürpriz bir isim gündeme geldi.

Durumu soruldu

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı kırmızılı kulüp, Bayern Münih forması giyen Sadio Mane'nin durumunu sordu. Senegalli futbolcu ise, kariyerine Almanya'da devam etmek istediğini söyledi ve sarı kırmızılı takıma teşekkür etti.

Bayern Münih'e geçen sezon Liverpool'dan transfer olan Sadio Mane'nin Alman ekibiyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

  • Mane, geçen sezon Bayern Münih'te 38 maçta süre buldu ve 12 gol, 6 asistlik performans sergiledi.