Manuel Fernandes'ten gazeteciye saldırı

Manuel Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte geldiği Kuruçeşme'deki eğlence mekanı çıkışında kendisini görüntüleyen muhabire saldırdı.
Manuel Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte geldiği Kuruçeşme'deki eğlence mekanı çıkışında kendisini görüntüleyen muhabire saldırdı.

Manuel Fernandes, takımının kampı için geldiği Türkiye'de olay çıkardı. Kocaeli'ndeki kamptan ayrılıp kız arkadaşlarıyla Kuruçeşme’de bir eğlence mekanına giden futbolcu, mekan çıkışında kendisini görüntülemek isteyen gazeteciye saldırdı. Saldırıya uğrayan muhabir darp raporu aldıktan sonra Fernandes’ten şikayetçi oldu.

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması giyen ve bu sezon İran takımlarından Sepahan'a transfer olan Manuel Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte geldiği Kuruçeşme’de eğlence mekanı çıkışında kendisini görüntülemek isteyen muhabire saldırdı.

Kamptan gece kulübüne

Takımıyla kamp yapmak geldiği Kocaeli'nden ayrılıp İstanbul'a gelen Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte Kuruçeşme’de bulunan eğlence mekanında muhabirlere saldırdı. Yanındaki kadınlarla mekandan çıkarken görüntülenen Fernandes, kendisini çektiğini fark ettiği muhabirin üzerine yürüdü. Fernandes’in yanında bulunan ve menajeri olduğunu söyleyen kişi de olaya dahil oldu. Yaşanan arbede sonrasında saldırıya uğrayan muhabir, polise şikayette bulundu.

Muhabir Fernandes'ten şikayetçi oldu

Saldırıda bulunan Fernandes ve beraberindekiler olay yerinden uzaklaşırken, hastaneye giden muhabir, darp raporu aldı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan muhabirin gözünde ve kolundaki izler dikkat çekti.