Marcao, İspanya yolcusu! 24 milyon euroyu bulan teklif

Marcao için flaş teklif
Marcao için flaş teklif

La Liga ekibi, Galatasaray'ın yıldız stoperi için sarı-kırmızılılara tam 24 milyon euroyu bulan teklifte bulundu.

Galatasaray'da Marcao, Süper Lig'de ve özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği üst düzey performansla büyük takımların ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Avrupa devlerinin radarında olan Brezilyalı yıldız için ilk teklifin geldiği söyleniyor.

  • Norveçli spor gazetecisi Haavard Trygveit'in haberine göre, İspanyol takımı Sevilla'nın Galatasaray ile anlaşmaya vardığını yazdı.

Sevilla'nın 26 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara 14 milyon euro vereceği söylenirken, 10 milyon euro da bonus teklif ettiği söyleniyor.

Bonuslar ne zaman devreye girecek?

Marcao, Sevilla'ya transfer olursa sezondaki maçların yüzde 80'inde oynaması halinde ve İspanyol ekibi Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde Galatasaray Marcao'dan 24 milyon euro'ya kadar bonservis bedeli kazanabilir.

Marcao 15 Ocak 2019 yılında 4 milyon euro karşılığında Portekiz Ligi'nde mücadele eden Chaves'ten Galatasaray'a transfer oldu. 24 yaşındaki stoper Sarı-Kırmızılılarda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı.

  • Bu sezon Galatasaray adına 38 maçta forma giyen Marcao, Barcelona ağlarını bir kez sarstı. Brezilyalı oyuncu Galatasaray'daki 3.5 sezonda 140 maça çıktı.