Marcao satılırsa yerine gelecek oyuncu belli oldu

Vlad Chiriches
Vlad Chiriches

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da yeni hedef Sassuolo forması giyen Vlad Chiriches.

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin radarındaki yeni isim Vlad Chirches.

  • Yaptığı isabetli transfer haberleriyle ün kazanan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Galatasaray, deneyimli savunma oyuncusunun külübü Sassuolo ile görüşmelere başlayacağını öne sürdü.

Marcao gidebilir

Sevilla'nın transfer listesinde yer alan Marcao'nun bu yaz sarı kırmızılı ekipten ayrılma ihtimali üzerine bu hamlenin planlandığını belirten Marzio, Brezilyalı stoperin Diego Carlos'un yerine transfer edileceğini belirtti.

Vlad Chirches kimdir?

1,84 boyundaki Vlad Chiriches'in Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. Transfermark verilerine göre; 32 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro.

Her iki ayağını da kullanabilen Rumen futbolcu, 2021-22 sezonunda Sassuolo'da 20 maçta 2303 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Chiriches, daha önce Napoli, Totteham, Steaua Bükreş, Pandurii ve FC Argeş takımlarında oynamıştı.

Galatasaray geçen sezon Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'yu transfer etmişti. Chiriches transfer edilirse sarı-kırmızılıların mevcut kadrosundaki üçüncü Rumen futbolcu olacak.