Mariano'nun golünde gözden kaçan muhteşem detay

Mariano
Mariano

Süper Lig'in 29. haftanın en kritik mücadelesinde Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-0'lık skorla sarı kırmızılılar olurken brezilyalı sağ bek Mariano'nun golünde herkes bir detayı gözden kaçırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk yarışı adına oldukça kritik bir mücadele oynandı. Galatasaray ile Medipol Başakşehir Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelirken, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan taraf Galatasaray oldu. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarının ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, sarı kırmızılılarda kilidi açan isim mükemmel bir golle Brezilyalı sağ bek Mariano oldu.

Galatasaraylılar, Mariano'nun golünden sonra büyük sevinç yaşadı.
Galatasaraylılar, Mariano'nun golünden sonra büyük sevinç yaşadı.

Galatasaray, Brezilyalının golüyle galibiyetin kapısını aralarken bir detay herkesin gözünden kaçtı. Mücadelede dakikalar 60'ı gösterirken ani bir atağa çıkan Galatasaray'da Mariano, topu ayağına aldı ve kaleye doğru yöneldi. Sol ayağı ile kaleyi karşıdan gören Mariano attığı muhteşem şut ile Galatasaray'ı Medipol Başakşehir maçında 1-0 öne geçiren isim oldu. Mariano'nun bu golde ters ayağını kullanması, futbol yorumcuları ve otoritelerinden büyük takdir topladı.

Brezilyalı sağ bekin golde sol ayağını kullanması, taraflı tarafsız herkesi hayran bıraktı.
Brezilyalı sağ bekin golde sol ayağını kullanması, taraflı tarafsız herkesi hayran bıraktı.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano, Medipol Başakşehir ağlarına gönderdiği muhteşem golü mücadele sonrasında anlattı. Kariyerin boyunca aynı golden bir kez daha attığını belirten Mariano şu ifadeleri kullandı:

  • "Mükemmel bir gol attım. Daha önce de kariyerimin başlangıcında böyle bir gol atmıştım. Ancak bu maçta olması daha önemli oldu."

Mariano, Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 2. golünü attı. Son 7 maçta 1 gol ve 3 asist kaydetti.

🏆 Galatasaray şampiyonluk aşkına!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()