Balotelli için yeniden Süper Lig iddiası

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Adana Demirspor'dan ayrılarak İsviçre'nin Sion kulübüne transfer olan Mario Balotelli için geçtiğimiz günlerde, Galatasaray'a transfer olacağı ve Türkiye'ye döneceği yönünde iddialar ortaya çıktı. Konuyla alakalı oyuncunun kulübünden resmî açıklama geldi.

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen ve performansıyla dikkatleri çeken İtalyan futbolcu Mario Balotelli, mavi lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra İsviçre'nin yolunu tuttu.

32 yaşındaki golcü, İsviçre Süper Ligi'nde mücadele eden Sion'a transfer olurken, bu sezon ligde çıktığı 13 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.

Yıldız futbolcu için son günlerde Türkiye'ye döneceği ve Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıktı. Bunun üzerine Sion'un sportif direktörü Barthemely Constantin, bir açıklama yaptı.

Constantin, Balotelli'nin takımdan ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberleri kesin bir şekilde yalanlarken, çıkan iddialar için "saçmalık" ifadesini kullandı.

"Gomis'i istedik"

Öte yandan yapılan açıklamada bir transfer itirafında da bulunan Barthelemy Constantin, "Tek gerçek şu ki, yaz aylarında Gomis'i transfer etmek istedik ama Galatasaray ayrılmasına izin vermedi." ifadelerini kullandı.