Markovic’in menajeri İstanbul’a geldi

​Markovic’in menajeri İstanbul’a geldi
​Markovic’in menajeri İstanbul’a geldi

Fenerbahçe formasını bir sezon kiralık olarak terleten Lazar Markovic’in menajeri İstanbul’a geldi. 23 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’ye dönmek istediği bilgisi Aykut Kocaman’a iletildi.

Sivasspor galibiyetiyle moral depolayan Fenerbahçe’de gözler bir yandan transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, teknik direktör Aykut Kocaman’ın listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir talep geldi. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic’in menajeri İstanbul’a geldi ve Fenerbahçeli yöneticilere futbolcunun sarı-lacivertli takıma dönmek istediğini iletti.

Yetenekli futbolcu yeniden Fenerbahçe forması giymek istiyor.
Yetenekli futbolcu yeniden Fenerbahçe forması giymek istiyor.

Akşam’ın haberine göre; idareciler, Liverpool ile 2019’da sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisini almalarının zor olduğunu Markovic’in yetkilisine söyledi. Sarı-Lacivertli Yöneticiler, Markovic’in gelme istediğini Aykut Kocaman’a iletilecek. Kocaman, olumlu bir rapor verirse Sırp oyuncunun kiralanması için Liverpool ile görüşülecek.

2 gol 3 asist yaptı

23 yaşındaki başarılı orta saha, bu sezon Liverpool’da hiç forma şansı bulamadı. Genç oyuncu, İngiliz ekibinin U23 takımında sadece bir müsabakada görev aldı. Markovic, Sarı-Lacivertli forma altında 21 karşılaşmada forma giydi. Sırp oyuncu iki gol, üç asist yaparak takımına katkı yapmıştı.

İşte Markovic'in birbirinden güzel golleri ve asistleri;