Fenerbahçe'den Martial hamlesi

 Martial
Martial

Manchester United'dan Fred ile anlaşan Fenerbahçe'ye kırmızı beyazlılardan bir oyuncu daha gelebilir. Sarı lacivertliler, Martial'i değerlendirecek! İşte detaylar...

Manchester United'dan Anthony Martial'in Fenerbahçe'ye önerildi. Cengiz Ünder'in transferinde sıkıntı çıkması durumunda sarı lacivertliler, Fransız oyuncu için girişimlerin başlayacağı bildirildi.

Martial sürprizi

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre; Gelecek sezon Manchester United'la sözleşmesi sona erecek Anthony Martial’in transferi için yetkili isim Erkan Sulejmani’nin oyuncuyu bonservis ücreti olmadan getirebileceğini Fenerbahçe cephesine ilettiği belirtildi.

Haberde yerli statüsünden dolayı Cengiz Ünder'i kadroya katmak isteyen Fenerbahçe, Marsilya’dan olumlu cevap gelmezse Martial’i değerlendirmeye alabileceğini oyuncu cephesine bildirdi.

Çıkan haberlerde, Manchester United’dan yıllık 7 milyon euro kazanan 27 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’den beklentisi ise yıllık 5 milyon euro maaş, 4 milyon euro imza parası ve 3 senelik sözleşme olduğu bilgisi yer aldı.