Mauricio Isla ve eşi kızlarının ismine karar verdi

​Mauricio Isla ve eşi kızlarının ismine karar verdi
​Mauricio Isla ve eşi kızlarının ismine karar verdi

Fenerbahçe’nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla ve eşi Gala, mart ayında dünyaya gelmesi beklenen kızlarına verecekleri ismi belirledi… Çiftin kızları için düşündüğü isim ise bizlere hiç de yabancı değil.

Fenerbahçe’nin sezon başında renklerine bağladığı Mauricio Isla, sarı-lacivertli kulübün kasım ayı sayısına konuştu.

Mauricio Isla-Gala Caldirola çifti bebek bekliyor.
Mauricio Isla-Gala Caldirola çifti bebek bekliyor.

Eşi Gala ile birlikte İstanbul’a kısa sürede uyum sağladıklarını belirten Isla önemli bir haber de verdi. Bir kız bebek bekleyen çift, mart ayında dünyaya gelmesini bekledikleri evlatlarına, “Luz Elif” ismini verecek.

“Tek hedef şampiyonluk”

Mauricio Isla, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.
Mauricio Isla, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

Şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini belirten Isla, “Hepimizin tek bir hedefi var ve hepimiz bu hedef etrafında toplandık, o da; şampiyon olmak. Sezon sonuna kadar da bu hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

"Bu duruma çok üzüldük"

Şili Milli Takımı hakkında da konuşan Isla, “ Biz Dünya Kupası’na gitme şansını aslında Brezilya maçından önce kaybettik. Onlardan puan veya puanlar almak zor. Paraguay ve Bolivya gibi çok kilit maçlar vardı. O maçlar bizim için belirleyici idi. Şili için güzel işler yaptık. Genç bir jenerasyon var. Başarıya ulaşmak için çok mücadele eden bir jenerasyonuz. Nasıl o saydığınız başarıları biz elde ettiysek, Dünya Kupası’na gidemeyen ekip de biziz. Maalesef böyle olduğu için çok üzgünüz” dedi.