Mbaye Diagne'den iddialı açıklama: "Türkiye'deki en iyi forvet benim"

Mbaye Diagne
Mbaye Diagne

Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne'den iddialı açıklamalar geldi. Sürekli oynamaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Senegalli futbolcu, "Benim oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça açılan bir oyuncuyum. Türkiye'deki en iyi forvetin kendim olduğunu düşünüyorum. Baktığım zaman elde ettiğim başarılardan bunları görebiliyoruz. Gol atmakla ilgili kalitemi herkes biliyor ve isteyince de neler başarabileceğimi kendim de biliyorum" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki kampta gerçekleştirilen Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

  • Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, "Benim oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça açılan bir oyuncuyum. Türkiye'deki en iyi forvetin kendim olduğunu düşünüyorum. Baktığım zaman elde ettiğim başarılardan bunları görebiliyoruz. Gol atmakla ilgili kalitemi herkes biliyor ve isteyince de neler başarabileceğimi kendim de biliyorum" dedi.


Medipol Başakşehir karşılaşmasında yaşadığı sakatlıktan bahseden Diagne, "Herkes gördü zaten ekranlarda nasıl bir sakatlık olduğunu. Başakşehir'le oynadığımız maç sırasında, sahada gerçekleşti. Ben de açıkçası nasıl olduğunu çok anlamadım. Garip bir sakatlıktı. Biz tabii ki futbolcular olarak işimizi yapıyoruz ama her şey de bizim işimiz değil. Böyle bir sakatlık olabiliyor. Bu noktada Allah'ın işine karışılmaz diyoruz ve devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Yeni Diagne'yi göreceksiniz"

Geçen sezona iyi bir başlangıç yaptığını hatırlatan Diagne, şunları söyledi: "Hem lige hem de Avrupa ligine iyi bir başlangıç yapmıştım. Ancak tabii hocamız karar veriyordu kimin oynayacağına, kimin oynamayacağına. Tabii ki ben kendi açımdan baktığım zaman işimi iyi yapmaya çalıştım. Diğer forvet oyuncularımız da aynı şekilde. Antrenmanlarda da her zaman üçümüz iyi birer performans göstermeye çalışıyorduk. Ancak takdir hocamızındır. Futbol böyledir. Siz mental olarak, fiziksel olarak kendinizi iyi hazırlayabilirsiniz. Zaten takım içinde kendinizi iyi bir şekilde tutmanız gerekir. Bu dönem geçti, artık yeni bir sayfa açılıyor. Yeni sezonla birlikte yeni bir Diagne göreceksiniz. Fiziksel ve mental olarak da kendimi hazırlıyorum yeni sezona."