Mbaye Diagne, Fenerbahçe ve Valencia'ya meydan okudu

Mbaye Diagne
Mbaye Diagne

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Karagümrük'ün golcüsü Mbaye Diagne, performansıyla dikkat çekiyor. Sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen Diagne, sarı lacivertlilerle oynanacak maç öncesinde flaş açıklamalarda bulundu. Diagne, gol krallığı yarışı için de Enner Valencia'ya gönderme yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Mbaye Diagne, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Maçın öncesinde flaş açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye ve Enner Valencia'ya meydan okudu.

"Fenerbahçe'ye 1 değil, 2 gol atmak istiyorum"

Gol atma isteğine dikkat çeken Senegalli forvet, "Fenerbahçe’ye karşı gol sevincim için bir şeyler hazırlıyorum. Beklettiğim bir şeyler var. Özel şeyler hazırlayacağım. Fenerbahçe’ye sadece bir gol değil, en az 2 gol atmak istiyorum." dedi

"Her maç 1-2 penaltı atabiliyor."

Enner Valencia'ya meydan okuyan golcü oyuncu, "Valencia benden daha şanslı çünkü her maç 1-2 penaltı atabiliyor. Ben o şansa sahip değilim. Valencia gol kralı olmak istiyorsa gollerine devametsin. Çünkü arkasından geliyorum." ifadelerini kullandı.

"Oynamak istiyordum"

Galatasaray'dan ayrılık sürecine de değinen Diagne, "Galatasaray yönetimi bana takımdan ayrıl demedi. Süre alamayacaksam alternatif seçenekleri değerlendirmek istediğimi söyledim. Çünkü oynamak istiyordum. Galatasaray yönetimi de bu kararıma saygı duydu. Hangi kulübe gidersem gideyim gol atmaya devam edeceğim." açıklamalarında bulundu.

  • Bu sezon Karagümrük formasıyla 26 resmi maça çıkan 31 yaşındaki yıldız golcü, 18 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.