Medipol Başakşehir Hoffenheim'i ağırlayacak

​Medipol Başakşehir Hoffenheim'i ağırlayack
​Medipol Başakşehir Hoffenheim'i ağırlayack

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir C Grubu 4.hafta maçında kendi sahasında Hoffenheim'ı ağırlayacak. Peki Başakşehir-Hoffenheim maçı ne zaman, hangi kanalda saat kaçta? Başakşehir-Hoffenheim maçı şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi C Grubunda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, 4.hafta maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Hoffenheim'ı ağırlayacak. Hafta sonu aldığı Atiker Konyaspor galibiyetiyle ligde 2.sıraya yükselen Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde de ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Şu ana kadar oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Medipol Başakşehir grupta son sırada yer alıyor. Rakibi Hoffenheim ise 3 puanla 3.sırada yer alıyor. Başakşehir ile Hoffenheim arasında Almanya'da oynanan ilk maç 3-1 Hoffenheim'ın üstünlüğüyle bitmişti.

Avrupa kupalarında bugüne kadar 13 maça çıkan Medipol Başakşehir, 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.maçında Hoffenheim ile oynayacağı maçı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Herald Lechner yönetecek. Lechner'in yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Maçın 4.hakemi Andreas Staudinger, ilave yardımcı hakemleri ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger olacak. Peki Medipol Başakşehir-Hoffenheim maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-HOFFENHEİM MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA? MAÇ ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 4.hafta maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Hoffenheim'ı ağırlayacak.

2 Kasım Perşembe (Bugün) saat 21:00'de başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'DE HEDEF İLK GALİBİYET

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Almanya'nın Hoffenheim takımını konuk edecek Medipol Başakşehir, bu organizasyondaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Turuncu-lacivertliler, Hoffenheim karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 14. kez sahada yer alacak.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 13 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 5 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı 6 maçta, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

İstanbul ekibi, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında iç sahadaki maçta 2-0'lık skorla elde etti.

EN GOLCÜ İSİM VİSCA

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 13 maçta fileleri 14 kez havalandırdı, kalesinde 22 gol gördü.

Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 4 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor.

Medipol Başakşehir'in diğer 3 golüne ise Adebayor, Napoleoni ve Doka imza attı.

AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR

Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı. Play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.

Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçti.

Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir, gruptaki ikinci karşılaşmasında, deplasmanda Braga'ya 2-1, üçüncü maçında ise Almanya'da Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu.

BAŞAKŞEHİR'İN HOFFENHEİM MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu dördüncü maçında yarın sahasında Almanya temsilcisi Hoffenheim ile karşılaşacak.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Müsabaka, TRT 1 ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta bir puanla son sırada bulunan turuncu-lacivertli ekip, Hoffenheim'ı mağlup ederek gruptaki şansını sürdürmek istiyor.

Almanya'da oynanan maçı 3-1 kazanan Hoffenheim ise İstanbul'a 3 puanla üçüncü sırada geliyor.

Medipol Başakşehir'in, Hoffenheim karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor.