Medipol Başakşehir’in muhtemel rakipleri

Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri.
Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri.

Club Brugge deplasmanından avantajla dönen Medipol Başakşehir’in bir üst tura çıkması halindeki muhtemel rakiplerini açıklıyoruz…

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir, İstanbul'a avantajlı döndü. Temsilcimizi, rakibini elemesi halinde zorlu rakipler bekliyor.

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi Play-off turundaki 3 muhtemel rakibi kesin. İki takım ise 3. ön eleme turunda alınacak sonuçlara göre belli olacak.

Sevilla (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Napoli  (İtalya)
Napoli (İtalya)
Liverpool (İngiltere)
Liverpool (İngiltere)
Seri başı olamayacak

Medipol Başakşehir'in son iki muhtemel rakibi ise 3. turda alınacak sonuçlara göre şekillenecek. Başakşehir, alınacak sonuçlar ne olursa olsun kura çekiminde seri başı olamayacak.

Ajax (Hollanda)
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ajax, rakibini elemesi halinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasındaki yerini alacak.
Ajax (Hollanda) Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ajax, rakibini elemesi halinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasındaki yerini alacak.
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Young Boys'u 3-1 mağlup eden Dinamo Kiev, tur atlaması halinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına katılacak.
Ajax veya Dinamo Kiev'in elenmesi halinde; Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen, rakibini elemesi halinde seri başı olacak ve Başakşehir'in rakipleri arasına girecek.

  
Ajax ve Dinamo Kiev'in elenmesi halinde;  Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen ve deplasmanda AEK'yı 2-0 yenen Rus takımı CSKA Moskova rakiplerini elemesi durumunda Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına girecek.

  
(Kaynak: Ajansspor)
Dinamo Kiev (Ukrayna) Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Young Boys'u 3-1 mağlup eden Dinamo Kiev, tur atlaması halinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına katılacak. Ajax veya Dinamo Kiev'in elenmesi halinde; Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen, rakibini elemesi halinde seri başı olacak ve Başakşehir'in rakipleri arasına girecek. Ajax ve Dinamo Kiev'in elenmesi halinde; Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen ve deplasmanda AEK'yı 2-0 yenen Rus takımı CSKA Moskova rakiplerini elemesi durumunda Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına girecek. (Kaynak: Ajansspor)