Mehmet Büyükekşi, parmak sallama iddialarına yanıt verdi

Mehmet Büyükekşi
Mehmet Büyükekşi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş - Lugano maçında taraftarlarca protesto edilmesinin ardından stadı terk etmişti. Mehmet Büyükekşi'nin Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı iddialarına başkandan cevap geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Beşiktaş - Lugano maçını statta takip etti.

Siyah beyazlı taraftarların protestoları üzerine Büyükekşi stadı terk etti.


Mehmet Büyükekşi'nin stadı terk etmeden hemen önce verdiği görüntüler ise gündem olmuştu. Büyükekşi'nin Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı iddia edilmişti.

Büyükeşi, o iddialara yanıt verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığına dair iddialara cevap verdi. Hürriyet'e konuşan başkan, "Olur mu öyle şey! Parmağımla kale arkası tribününü ve diğer tribünü gösterdim. 'Organize bu Sayın Başkan' dedim. 10-15 dakika önce güzel güzel konuştuğumuz birine parmak mı sallarım! Kaldı ki Beşiktaş Kulübü Başkanı'na karşı böyle bir hareket yapılabilir mi?" ifadelerini kullandı.


"Çebi, sessiz kaldı"

Büyükekşi, "O anda Ahmet Bey size bir şey söyledi mi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Hayır. Sayın Başken Ahmet Nur Çebi sessiz kaldı ama bakın size çok önemli bir şey söyleyeyim; Süper Lig'de sadece bir takım şampiyon olacak ve 4 takım küme düşecek. Başarı ya da başarısızlığın faturasını hakemlere, TFF'ye kesme dönemi artık geride kalmalı. Ülkenin futbolda güzel bir atmosfere kavuşmasının tek yolu herkesin üzerine düşeni ve sorumluluğunu sahiplenmesine bağlı."