Mehmet Can Aydın itiraf etti! "Türkiye'deki kulüplerin ilgisi oldu"

Mehmet Can Aydın
Mehmet Can Aydın

Bundesliga da Schalke forması giyen Mehmet Can Aydın, ilk kez A Milli Takım'a seçilmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Milli forma ile ilgili duygularını anlatan Aydın, transfer ile ilgili de konuştu.

Schalke forması giyen 21 yaşındaki Mehmet Can Aydın, A Milli Takımımızın oynayacağı Ermenistan ve Hırvatistan maçları öncesi aday kadroya seçildi.

Daha önce Alman Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen ve geçtiğimiz günlerde tercihini milli takımımızdan yana kullanan Mehmet Can Aydın açıklamalarda bulundu.

Mehmet Can Aydın, milli takıma seçilmesi üzerine:

  • "Stefan Kuntz ve Hamit abi bana bu güzel fırsatı verdiği için çok mutluyum. Ailem ve arkadaşlarım hepsi çok mutlu. Hepimiz için çok büyük bir gurur. Türkiye için oynamak benim için çok büyük bir onurdur. Çocukluğumda Halil-Hamit Altıntop, İlkay Gündoğan, Hakan Çalhanoğlu gibi böyle büyük Türk futbolcuları takip ediyordum." ifadelerini kullandı.

"Stefan Kuntz, çok iyi bir antrenör"

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz sorusuna ise:

  • "Stefan Kuntz, benim için çok iyi bir antrenör. Onu Almanya’dan da tanıyorum. Stefan Kuntz’un Türkiye’yle çok güzel başarılar elde edebileceğine eminim. Hocayla ilk defa geçen yaz konuştum, güveni için minnettarım. Onu ve ekibini daha iyi tanımak için sabırsızlanıyorum." yanıtını verdi.


"Hedefim bir gün Premier Lig’de oynamak"

Premier Lig hedefi olan 21 yaşındaki futbolcu Türk takımlarıyla ilgili itirafta bulundu: "Türkiye’deki büyük kulüplerin bana her zaman ilgisi olmuştu ama FC Schalke 04’te kendimi şu an iyi hissediyorum. Doğru yerde olduğumdan eminim. Kendimi daha da geliştirmek için Avrupa futbolunda kendimi ispatlamak istiyorum. Hedefim bir gün Premier Lig’de oynamak."