Mehmet Demirkol: Fenerbahçe 10 kişi oynasa daha iyi

Ersun Yanal, öğrencisi Tolgay Arslan'a taktik veriyor.
Ersun Yanal, öğrencisi Tolgay Arslan'a taktik veriyor.

Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe için Mehmet Demirkol'dan çarpıcı bir eleştiri geldi. Demirkol, Tolgay Arslan'ın takıma zarar verdiğini ve sarı lacivertli ekibin 10 kişi oynasa daha iyi olacağını belirtti.

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan’ın takıma zarar verdiğini ve fiziksel olarak sahada olmasına rağmen aslında oyunda olmadığını ifade etti.

BeIN Manşet isimli programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin Tolgay Arslan’la oynamak yerine 10 kişi oynasa daha iyi olacağını savundu. Demirkol’un sözleri sosyal medyada bir anda gündem belirledi.

  • "Tolgay zarar veriyor, var zannediyorsun ama yok! Fiziksel olarak var ama aslında yok! Tolgay senin için dezavantaj, rakip için avantaj. Tolgay, Fenerbahçe'ye zarar, Fenerbahçe 10 kişi oynasa daha iyi, bunu abartarak söylüyorum. Mehmet Demirkol: "Ersun Yanal göreve gelmeden önce dedi ki, bu takım kötü takım değil, ben bu takımı oynatırım. Geldi dedi ki, ben fizik olarak yükseleceğim, ikinci yarının lideri olacağım. Üç, transferi ben yapacağım dedi, Tolgay'ı Serdar'ı aldı"