Mehmet Demirkol: Juventus, Ozan'ı 4 yıldır izliyordu

Ozan Kabak görev bölgesine dönüyor.
Ozan Kabak görev bölgesine dönüyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'la anlaştığı öne sürülen Ozan Kabak'ın geleceği için sıcak saatler yaşanıyor. 10 milyon avro karşılığında Juventus'a imza atmasına kesin gözüyle bakılan genç yıldızın 4 yıldır izlendiği ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen genç savunmacı Ozan Kabak, Fatih Terim’in verdiği şansı iyi değerlendirerek sergilediği etkili futbolla Juventus’un radarına takıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı kırmızılı ekipte yıllık 220 bin lira kazanan Ozan Kabak, Juventus’un ilgisinin ardından "Kulübüm ne derse o olur" diyerek topu yönetime attı. Kulüpler arasındaki görüşme sonunda 10 milyon avro ve satıştan pay alma karşılığında el sıkışıldı. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Juventus'tan başka bir kulübe transferi durumunda bundan da pay alacak.

Ozan Kabak, Lokomotiv Moskova maçında rakibiyle ikili mücadeleye giriyor.
Ozan Kabak, Lokomotiv Moskova maçında rakibiyle ikili mücadeleye giriyor.
  • Devre arasında transfer yapmak için futbolcu satmak zorunda olan sarı-kırmızılıların maddi nedenlerden dolayı Ozan'ın satışını öne çektiği belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, Ozan Kabak'ın satışından gelecek para ile devre arasında yapmayı düşündüğü takviyeleri gerçekleştirecek. Özellikle forvet alma zorunluluğu bulunan sarı-kırmızılılar, satmayı düşündüğü Maicon,Sofiane Feghouli,Younes Belhanda gibi isimlere bir türlü kulüp bulamamıştı.

Ozan Kabak idmanda Nagatomo'ya pres yapıyor.
Ozan Kabak idmanda Nagatomo'ya pres yapıyor.

MEHMET DEMİRKOL: OZAN 4 YILDIR TAKİP EDİLİYOR

Öte yandan beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Juventus'un Ozan Tufan'a olan ilgisinin yeni olmadığını belirtti. Genç futbolcunun yaklaşık 4 yıldır Avrupa'nın devleri tarafından izlendiğini belirten Demirkol, transferin şimdiye kadar gerçekleşmemesini ise pasaporta bağladı. Demirkol, "Ozan Tufan eğer Arjantinli olsaydı dünyanın parasını verip hemen transfer ederlerdi" şeklinde konuştu.

  • "Juventus'un Ozan Kabak'a ilgisi 10 haftalık değil, Ozan 4 yıldır takip ediliyor. Ozan Kabak Arjantinli olsaydı dünyanın parasını verip hemen onu transfer ederlerdi."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

#UCL

Ozan Kabak (@ozankabak4)'in paylaştığı bir gönderi ()