Mehmet Demirkol milli takımın yeni hocasını açıkladı

Mirce Lucescu, 2-0 kaybedilen Rusya maçının ardından yedek kulübesinde bir süre tek başına oturdu.
Mirce Lucescu, 2-0 kaybedilen Rusya maçının ardından yedek kulübesinde bir süre tek başına oturdu.

Yorumcu Mehmet Demirkol, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'ya 2-0 kaybettiğimiz maçın ardından Lucescu'nun takımdaki geleceğini masaya yatırdı. Demirkol, Rumen teknik adamla yollar ayrılması halinde takımın başına Fatih Terim'in geçeceğini söyledi.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Manşet isimli programda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. UEFA Uluslar Ligi’nde 2-0 kaybettiğimiz Rusya maçını değerlendiren Demirkol, faturayı Mircea Lucescu’ya kesti.

Rumen teknik adamın yapı gereği şikayetçi ve mazeretçi olduğunun altını çizen Demirkol, görevinden alınması halinde bunu pek umursamayacağını da öne sürdü. Demirkol ayrıca Lucescu ile yolların ayrılması durumunda takımın başına Fatih Terim’in geçeceğini iddia etti.

  • Lucescu giderse yerine gelecek adam bellidir; Fatih Terim. Terim, daha milli takıma 15 defa daha gider. Herkes milli takımı teknik direktör üzerinden tartışıyor bu ülkede. Milli Takım’da hocanın değişmesi demek transfer piyasasının hareketlenmesi demektir. Menajerlerin de işine gelen bir durum. Bu sadece bize özgün değil.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

❄ Rusya'da soğuk gece...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()