Mehmet Ekici neden sakatlanıyor?

​Mehmet Ekici neden sakatlanıyor?
​Mehmet Ekici neden sakatlanıyor?

Temmuz ayından bu yana üç kez sakatlanan Mehmet Ekici’nin durumu taraftarları endişelendiriyor. Peki, Fenerbahçeli futbolcu neden bu kadar sık sakatlık geçiriyor.

2016-2017 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye transfer olmak istediği için Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici yaklaşık altı ay boyunca futbol oynamadı. Sezon sonunda da Fenerbahçe’ye imza atan Ekici’nin yakasını sakatlıklar bir türlü bırakmadı.

Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kaldı.
Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kaldı.

Bu sırada 6 ay futbol oynamayan ve fizik olarak eksiklikleri bulunan Ekici, geçtiğimiz temmuz ayından beri üçüncü kez sakatlanmıştı. Galatasaray derbisi öncesi idmanda sıkıntı yaşayan ve kas yırtığı olduğu öğrenilen Ekici’nin milli aradan sonra takıma katılması bekleniyor. Ancak tecrübeli futbolcunun bu kadar çok sıkıntı yaşamasındaki en büyük sebeplerden biri ise hırsı ve en kısa zamanda takıma katkı vermek istemesi.

Artık daha dikkatli

Gerek maçlarda gerekse antrenmanlarda kendisini normalden daha fazla zorlayan yıldız oyuncu, bu kez daha temkinli davranma kararı aldı. Hoca Aykut Kocaman’ın, “Acele etme. Tam olarak hazır olduğunda dön” mesajını verdiği milli futbolcu, artık çok daha dikkatli şekilde çalışıyor ve kendisine verilen programın dışına çıkmıyor.

(Kaynak: Fanatik)