Menez: Yabancı sınırı saçma olur

Menez yabancı sınırlaması
Menez yabancı sınırlaması

Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor'un yıldızı Jeremy Menez, gündemle ilgili açıklamalarda bulunurken son dönemde yeniden alevlenen 'yabancı sınırlaması' hakkında da konuştu.

Antalyaspor'un Fransız yıldızı Jeremy Menez'den 'yabancı sınırlaması' ve gündeme dair önemli açıklamalar geldi.

Son dönemde gündeme gelen yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak da konuşan Menez, “Saçma karar olur. Taraftarların bilet ve kombine alma sayısı bizim gibi isimlerin Türkiye'ye gelmesi ile oluyor. Kaliteyi düşürmek istiyorsanız neden olmasın” diyerek bu tartışmanın yersiz olduğunu aktardı.

Antalyaspor'a geliş süreciyle ilgili yönetimin ilk olarak menajeriyle iletişime geçtiğini ifade eden Menez, “Öncelikle kulübümüz, benim kardeşim aynı zamanda menajerimle irtibata geçip bu transfer teklifini yaptılar. Ondan sonra ilk önce kulübü, tesisleri ve şehri görmeye geldim. Yapılan transfer süreci sonunda anlaşmaya vardık ve bu şekilde transfer oldum” dedi.

'Galatasaray maçında çıkış arayacağız'

Yıldız oyuncu sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını belirtirken "kazanmamız gereken maçlarda berabere kaldık" diyerek üzüntülü olduklarını ifade etti. Antalyaspor'un Galatasaray'la oynayacağı maçta sahada olacağını belirten Menez, bu karşılaşmanın çıkış yapmak için bir fırsat olduğunu vurguladı.

'Ligde yenemeyeceğimiz takım yok'

Antalyaspor'a gelişiyle alakalı konuşan yıldız oyuncu, Akdeniz ekibinin geçen sezon ligi 5. sırada tamamlamasının transferinde büyük rol oynadığını belirtti. Yapılan diğer transferlerle ilgili açıklama yapan Menez, "Vainqueur, Maicon, Nasri gibi yeni isimler geldi, Eto'o zaten takımdaydı. Şu an takımda çok güzel bir hava var, bu havayı sahaya yansıtırsak ligde yenemeyeceğimiz takım yok" diyerek Antalyaspor'un zirve mücadelesinde yer alacağını vurguladı.

'Yabancı sınırı saçma olur'

Son günlerde yeniden alevlenen ‘yabancı sınırlaması’ tartışmalarına değinen Fransız kanat oyuncusu Jeremy Menez, “Benim için biraz saçma bir karar olur, şu şekilde taraftarların bilet ve kombine alma sayısı bizim gibi isimlerin Türkiye'ye gelmesi ile oluyor" şeklinde konuştu. Yabancı sınırının Türkiye'deki futbolun kalitesini düşüreceğinin altını çizen Menez, bu sınırlamanın kendisi için kabul edilemez bir uygulama olduğunu aktardı.