Merih Demiral için Juventus iddiası

Merih Demiral, Tam Saha Dergisi için röportaj veriyor.
Merih Demiral, Tam Saha Dergisi için röportaj veriyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Merih Demiral'ın ismi Juventus'la birlikte anılmaya başladı. İtalyan devinin, Merih Demiral için 7 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve bonservis bedeli olmadan Portekiz ekibi Alcanenense’ye satılan Merih Demiral, Sporting Lizbon ve Aytemiz Alanyaspor’un ardından şimdi de Juventus forması giymeye hazırlanıyor.

Sporting Lizbon’un 200 bin avro karşılığında kadrosuna kattığı ve kariyerine Aytemiz Alanyaspor’da kiralık olarak devam eden genç savunmacının ismi, İtalyan devi Juventus ile anılıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus’un mali işlerden sorumlu yöneticisi Fabio Paratici, Milano’da bir restoranda transfer listelerindeki isimleri sıraladığı kağıdı imha etmeyi unuttu.

Paratici’nin yırtarak çöpe attığı listeyi yeniden birleştiren muhabir, Juventus’un potansiyel transfer listesine ulaşmış oldu. Habere göre Listenin zirvesinde Aytemiz Alanyaspor forması giyen Merih Demiral bulunuyor.

  • Söz konusu kağıtta, Juventus’un Merih Demiral transfer için 7 milyon avro bütçe ayırdığı da yazılıydı.