Messi ile röportaj yapan gazeteci yaşananları anlattı

Wout Weghorst - Lionel Messi
Wout Weghorst - Lionel Messi

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin - Hollanda mücadelesinin ardından Lionel Messi ile röportaj yapan gazeteci Esteban Edul yaşananları anlattı.

Lionel Messi ile Hollanda karşılaşması sonrası röportaj yapan gazeteci Esteban Edul röportaj sırasında yaşananları anlattı.

Messi'nin, "Ne bakıyorsun aptal!" sözlerini kullandığı sırada yanında olan Edul, "Maçtan sonra, soyunma odalarının yanında, sadece Messi değil birçok oyuncu tartıştı. Ancak Messi daha fazla etkiye sahip bir isim. Messi'nin öfkesi Hollandalı oyuncuların penaltılardaki provokasyonlarıyla başladı" dedi.

Weghorst, Messi'yi tünelde bekliyordu

Esteban Edul, açıklamalarına, "Hollanda'nın 19 numarası (Wout Weghorst) Messi'yi tünelde bekliyordu ve ona yaklaştıktan sonra Messi'den formasını değiştirmek istedi. Messi işte o zaman sinirlenmeye başladı. Hollandalı futbolcu hiçbir şey anlamadı ve Messi çılgına döndü. Fotoğraflarda görüldüğünden de sinirliydi" diye devam etti.

"Messi çok sinirlendi ve o sözleri kullandı"

Bahsedilen anlarda Messi'yi sakinleştirmeye çalıştığını ifade eden Arjantinli gazeteci, "Arjantinliler penaltılardaki hareketleri nedeniyle Hollandalı oyunculara çok sinirliydi. Hollandalı futbolcu da orada durup Messi'yle konuşunca, Messi çok sinirlendi ve o sözleri kullandı" ifadelerini kullandı.

Messi'yi hiç bu kadar sinirli görmediğini aktaran Edul, "O kadar öfkeliydi ki, ne sorularıma cevap verdi ne de onunla röportaj yapabildim" şeklinde konuştu.