Messi'nin golünde inanılmaz tesadüf

​Messi'nin golünde inanılmaz tesadüf
​Messi'nin golünde inanılmaz tesadüf

Dünya Kupası D Grubu son maçında Nijerya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Her iki takım adına da üst tura çıkma açısında hayati önem taşıyan karşılaşmada, Arjantin'in imdadına Messi yetişti. Arjantinli yıldız Dünya Kupası'nda 660 dakika sonra golle buluşurken gol hakkında ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırttı.

Arjantin, Dünya Kupası D Grubu'nda Nijerya karşısında oldukça kritik bir karşılaşmaya çıktı. Her iki takım adına da Dünya Kupası'na "tamam mı, devam mı?" anlamı taşıyan mücadelede, Dünya Kupası performansıyla eleştiri oklarının hedefindeki Arjantin'in dünya yıldızı Lionel Messi, karşılaşmanın ilk yarısında kaydettiği gol ile takımını rahatlattı.

31 yaşındaki yıldız oyuncu attığı golle takımını rahatlatmakla kalmadı, Dünya Kupası'ndaki uzun süreli gol orucunu da bozmuş oldu. 660 dakika sonra Dünya Kupası'nda golle buluşan Messi'nin golünden sonra ortaya çıkan tesadüf ise daha da ilginçti.

Uzun süre sonra Nijerya karşısında topu filelerle buluşturmayı başaran Lionel Messi, 660 dakika önce attığı golü de yine Nijerya'ya karşı oynadığı bir Dünya Kupası karşılaşmasında bulmuştu.