Mesut Özil ayrılıyor mu? Teklif ortaya çıktı

Mesut Özil'e teklif var
Mesut Özil'e teklif var

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'e, Amerika Birleşik Devleri'nden teklif geldiği öğrenildi. David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Mesut'u transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe’de teknik heyetin kararıyla kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Sarı-lacivertliler 33 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt’ü kulübe çağırdı. Yönetim, Mesut Özil ve menajeriyle görüşerek, sözleşme fesih konusunda görüşmede bulunacak.

Görüşmeler başladı

Son yaşanan gelişmelerden sonra ayrılma kararı alan Mesut Özil, menajeriyle de bir durum değerlendirmesi yaptı. Yıldız oyuncunun ABD’den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve sezon sonunda ABD’nin yolunu tutacağı belirtildi. Mesut Özil, İngiliz futbol efsanesi David Beckham’ın sahibi olduğu ABD’nin İnter Miami takımıyla görüşmelere başladı.

"Sen gelme"

Inter Miami’nin Mesut Özil’i transfer etmek istediği belirtildi. Kadro dışı kalmasıyla ilgili konuşan Özil, “Kadro dışı kararından haberim yoktu. Takımın izin günlerinde Almanya’ya gittim. Dönüşte antrenman saati için aradım. ‘Senin gelmene gerek yok’ yanıtını aldım” açıklamasını yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mesut Özil, “Aslolan Fenerbahçe’dir” ifadelerini kullandı.