Mesut Özil futbol hayatına Almanya'da devam edecek

Mesut Özil
Mesut Özil

İsmail Kartal döneminde kadro dışı kalan Mesut Özil'e Jorge Jesus'tan da af çıkmadı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertlilerde kampa katılmayan Mesut Özil konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakan tecrübeli orta sahanın Almanya'ya geri dönebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Mesut Özil hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tecrübeli oyun kurucunun Almanya'ya geri döneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil konusunda Jorge Jesus'un vereceği karar merak edilirken Portekizli teknik adam, tecrübeli orta saha oyuncusuyla ilgili alınan kadro dışı kararının devam edeceğini açıkladı.

Werder Bremen iddiası

Fenerbahçe'de takıma geri dönmesi artık mümkün olmayan Mesut Özil'le ilgili Alman basınında olay bir iddia gündeme geldi. Tecrübeli futbolcunun Werder Bremen'in radarında olduğu belirtildi.

  • Bundesliga 2'den Bundesliga'ya yükselen Werder Bremen'de Genel Direktör Frak Baumann'ın Mesut Özil'le ilgili çalışmalara başladığı vurgulandı. Frank Baumann ile Mesut Özil birbirlerini Werder Bremen sayesinde iyi tanıdığı ve zaman zaman görüşmelerde bulunduğu kaydedildi. Ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırıp bonservisini alacak olması Alman kulübünü umutlandıran bir detay olarak öne çıkarıldı.

Fenerbahçe'yi takipten çıktı

Tecrübeli futbolcunun son hamlesi ise Fenerbahçe ile iplerin kopma noktasına geldiğini gösterdi. 33 yaşındaki on numara, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bıraktı. Mesut Özil'in bu son hamlesi sonrası Fenerbahçe taraftarları da başarılı oyuncuya karşı aynı hamlede bulundu.