Mesut Özil "Team Ozil" takımı kuruyor!

Mesut Özil'in e-Spor takımı kuracağı iddia edildi.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, oyunseverlerin en sevdiği oyunlardan olan FIFA 19 için e-Spor kadrosu kurmayı düşündüğü belirtildi. Özil'in, e-Spor alanına ilgisi herkesten tarafından biliniyor.

Son dönemlerde Alman Milli Takımı'nı bırakmasıyla gündeme oturan Mesut Özil, yeni kararlar almaya başladığı ifade edildi. Şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen deneyimli oyuncunun, e-Spor alanına adım atacağı belirtildi. Geçen sene FIFA’nın düzenlediği e-Spor Dünya Kupası’nda elçi olan Mesut Özil’in, kendine ait bir e-Spor takımı oluşturma kararı aldığı iddia edildi.

Web Tekno'nun haberine göre Mesut Özil'in, FIFA e-Spor Dünya Şampiyonası’nda geçen sene şampiyon olan Suudi Arabistanlı oyuncu Mosad “Msdossary” Aldossary ile görüşme yaptığı belirtilirken, yetenekli oyuncunun dışında farklı alternatiflere de göz attığu öne sürüldü. Team Ozil adı altında kurulması beklenen e-Spor takımının dünyanın en iddialı FIFA oyuncularından oluşması beklendiği ifade edildi.

Çığ gibi büyüyen e-Spor’a bu şekilde giriş yapması beklenen Mesut Özil’in ülkemizde yer alan oyuncularla konuşup konuşmadığı şu anda bilinmediği söylendi.

  • 2018 Dünya Kupası'nın ardından 'ırkçılık' yapıldığını söyleyerek Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil, tüm dünyanın gündemine oturmuştu.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

Eid Mubarak to all of you celebrating today. 🙏🏼 #EidAlAdha #M1Ö

Mesut Özil (@m10_official)'in paylaştığı bir gönderi ()