Özel haber-Mesut Özil, Lionel Messi hakkında konuştu: "Bir sıçan gibi..."

Mesut Özil
Mesut Özil

Bel sakatlığı sonrası geçtiğimiz aylarda futbolu bırakan ve uzun süredir gündemden ayrı kalan Mesut Özil, Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde katıldığı bir söyleşide yaptığı açıklamalarla gündem oldu. GZT Spor'dan Recep Tayyip Kaya ile beraber sahne alan efsane futbolcu, konuşma esnasında Lionel Messi için ilginç ve övgü dolu sözler söyledi.

Sakatlığı nedeniyle 34 yaşında futbolu Başakşehir'de bıraktıktan sonra futbol piyasasından uzak kalan Mesut Özil, yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi.

Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde katıldığı söyleşide sahnede GZT Spor editörlerinden Recep Tayyip Kaya ile beraber konuşma yapan 34 yaşındaki eski futbolcu önce GZT Spor'un sorularını cevapladı, sonrasında da izleyicilerin merak ettiği konulara açıklık getirdi.

  • Konuşma esnasında izleyicilerden birinin sormuş olduğu 'Ronaldo mu Messi mi?' sorusu Mesut Özil'in ilginç açıklamalar yapmasına neden oldu...

"Messi bir sıçan gibi"

"Ronaldo, boyuna ve kilosuna göre böyle bir pozisyonda oynaması gerçekten inanılması güç... Zaten en dipten zirveye çalışarak geldi, Messi'de de doğduğundan beri bir yetenek var çocukta... Ayıptır söylemesi bir sıçan gibi beklenmedik anda aralardan geçiyor" diyerek ilginç bir açıklama yaptı.

  • Merak edilen daha birçok soruya cevap veren efsane orta sahanın diğer açıklamaları çok yakında GZT Spor'da...