MHK'nin görev vermeyeceği hakemler ortaya çıktı!

Lale Orta
Lale Orta

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, geçtiğimiz gün flaş bir hamle yapmıştı. MHK, VAR kayıtlarının incelenmesi sonucunda bazı hakemlere ikinci bir karara kadar görev verilmeyeceğini duyurmuştu. O isimler ortaya çıktı!

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla sürerken, sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Merkez Hakem Kurulu, VAR kayıtlarının incelenmesi sonucunda bazı hakemlere ikinci bir karara kadar görev verilmeyeceğini açıklamıştı.

MHK'dan açıklama geldi

VAR kayıtlarının incelenmesi sonucu kararın alındığını diler getiren MHK, "Son hafta müsabakaları için yapılan teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır. Bu süre içerisinde hakemlerimiz teknik ve mental olarak müsabaka alacak gibi hazırlıklarına devam edecektir. Makul bir dinlenme süresinin ardından yeniden değerlendirme yapılacaktır. Hakemlerin de bir insan olduğu, hata yapabileceklerini bilmekle beraber, tüm çabamız hakemlerimizin müsabaka neticesine veya oyunun akışına tesir edecek büyük hatalar yapmamaları içindir." ifadeleri kullanıldı.

İşte o hakemler

Fanatik'in haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun bildirisinde geçen hakemlerin isimleri belli oldu.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan İstanbulspor - Antalyaspor maçının hakem Yiğit Arslan ile VAR hakemi Arda Kardeşler, ikinci bir karara kadar görev verilmeyen isimler arasında yer aldı.

Diğer iki hakem ise yine aynı haftada oynanan Konyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında görev yapan Sarper Barış Saka ve VAR hakemi Alper Çetin oldu.