Michael Frey ve Harun Tekin için karar verildi

İsveçli golcü Michael Frey ve Harun Tekin

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb maçından sonra eleştiri oklarının hedefinde olan Michael Frey ve Harun Tekin'le ilgili kararını verdiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Phillip Cocu'nun radikal kararlar aldığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre, Michael Frey’in Dimano maçında oldukça etkisiz kalması, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Roberto Soldado’nun forma şansını artırdığı iddia edildi. Teknik direktör Phillip Cocu’nun, henüz hazır olmayan İsveçli golcüyü Beşiktaş maçında kulübede oturtacağı, Islam Slimani’nin de ilk 11’de başlaması beklendiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Soldado golü böyle kutladı.
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Soldado golü böyle kutladı.

İdmanların başarılı ismi İspanyol golcünün ise ikinci yarıda ihtiyaç halinde sahaya sürüleceği ifade edildi. Soldado’nun, takımdaki forma rekabetinin galibi olmak için sıkı çalıştığı öne sürüldü.

Volkan Demirel’in sezon başında üst üste hatalı goller yemesi üzerine Bursaspor’dan transfer edilen Harun Tekin, çıktığı 3 maçta kalesinde toplam 7 gol gördü.

Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin, Dnamo Zagreb karşısında 4 gol yedi.
Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin, Dnamo Zagreb karşısında 4 gol yedi.

Kayserispor mücadelesinde iyi kurtarışlar yapmasına rağmen kalesinde 3 gol gören milli file bekçisi, Konyaspor maçında devleşti. Son Dinamo Zagreb mücadelesinde ise Fenerbahçe 4-1’lik ağır bir yenilgi aldı. Her şeye rağmen Phillip Cocu'nun, kalede Harun’dan vazgeçmeyeceği ifade edildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Karşılaşma için son hazırlıklar. 💪🏼 #FBvDZG

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()