Michy Batshuayi'nin yeni takımı belli oluyor

Michy Batshuayi
Michy Batshuayi

Beşiktaş'ta geçen sezon forma giyen ve beklentileri karşılayamayan Batshuayi'nin yeni adresi netlik kazanıyor. Belçikalı yıldız için 2 İngiliz takımı talip oldu.

Beşiktaş'ın geçen sezon İngiliz ekibi Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Michy Batshuayi'nin yeni takımı belli oluyor. Belçikalı golcü futbolcu için Premier Lig'den 2 takım devrede...

Leeds United ve Brighton, Batshuayi'ye talip

İspanyol basını, golcü futbolcu için Leeds United'ın devrede olduğunu ve bu transferde ciddi olduğunu yazdı. Bu konuda önümüzdeki günlerde Leeds'in bir hamle yapması bekleniyor. Öte yandan Ada basınındaki haberlerde ise Michy Batshuayi'ye ilgi gösteren tek kulüp şu an için Brighton.

Değeri düştü

4 sene önce 40 milyon Euro değer biçilen Belçikalı futbolcunun değeri her geçen gün düşüyor. Şu anda 28 yaşında olan ve kendisinden beklenen patlamayı geçen sene de yapamayan Batshuayi için 10 milyon euro değer biçiliyor.

Beşiktaş kariyeri nasıl geçti?

Beşiktaş'ın geçen sezon büyük umutlarla kiralayıp, Aboubakar gibi bir forvetin yerine koyduğu Batshuayi, siyah-beyazlı formayla 42 maçta 3155 dakika süre aldı ve14 gol - 3 asistlik performans sergiledi.