Galatasaray'a büyük piyango! Sarı kırmızılılar bu işten çok kârlı bir çıkacak

Galatasaray'a piyango
Galatasaray'a piyango

Milan'dan Galatasaray'a 50 milyon euro'luk paket bir teklif iddiası... İtalyan devinin, Nicolo Zaniolo ve Lucas Torreira için 50 milyon euroluk bir teklif hazırladığı konuşuluyor.


Son İtalya ligi şampiyonu Milan, bu sezon lider Napoli'nin 18 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor. Bu sebeple önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başlayan kırmızı siyahlılar, gözünü Galatasaray'ın iki yıldızına dikti.

Milan'ın, sarı kırmızılıların yeni transferi Nicolo Zaniolo ve sezon başında kadroya katılan Lucas Torreira'yı renklerine bağlamak istediği iddia ediliyor.

  • İtalyan devi, serbest kalma bedeli 35 milyon euro olan Zaniolo'nun bedelini ödeyip Lucas Torreira'ya ise 15 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Milan, Zaniolo'nun serbest kalma bedelini ödeyip alabilecekken Galatasaray'da kalmak isteyen Torreira'yı ikna etmekte zorlanabilir.

Roma'dan beri istiyorlar

Milan'ın Roma'dayken de kadrosuna katmayı düşündüğü Zaniolo için sezon sonunda Galatasaray'a teklif yapacağı iddia edildi. 15 milyon euroya transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde '35 milyon euroya serbest kalır' maddesi yer alıyor.

Nicolo Zaniolo
Nicolo Zaniolo

Kırmızı siyahlıların aynı zamanda Lucas Torreira'ya da talip olduğu konuşuluyor. Galatasaray, herhangi bir serbest kalma bedeli olmayan Uruguaylı futbolcu için 15 milyon €'luk bir teklif bekliyor.

Lucas Torreira
Lucas Torreira

Lucas Torreira, Galatasaray'da 19'u lig, 2'si kupa olmak üzere toplamda 21 resmî maçta forma giyip 1 asist yaptı. Ara transfer döneminde kadroya katılan Nicolo Zaniolo ise henüz resmî karşılaşmada oynamazken, Alanyaspor ile yapılan hazırlık maçında 1 gol kaydetti.