Milan, Krunic'in fiyatını belirledi

Krunic
Krunic

Rade Krunic'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin, futbolcuyla anlaşma sağladığı ve Milan'ın Krunic için isteyeceği bonservis bedeli belli oldu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken, Boşnak futbolcu için Ligue 1 ekiplerinden bir kulübün daha devreye girdiği iddia edildi.

Yıllık 3.5 milyon euro

İtalyan basınının haberlerine göre Milan ile sözleşmesinin bitmesine 1.5 yıl kalan Krunic, ocak ayında takımdan ayrılacak.

Haberin detayında tecrübeli orta saha oyuncusunun yeni takımı için en büyük adayın Fenerbahçe olduğu aktarıldı.


Rade Krunic'in sarı lacivertliler ile bonuslar da dahil olmak üzere yıllık 3.5 milyon euroluk bir anlaşmaya vardığı ve sözleşmenin 3 sezonluk olacağı belirtildi.

Lyon'da devreye girdi

Ancak Fransız basınında çıkan haberlere göre; Ligue 1'de bu sezon zor günler geçiren Lyon, son saatlerde bu transfer için devreye girdi ve Boşnak oyuncuyu transfer listesine dahil etti.

Fransızların hedefindeki tek ismin Krunic olmadığı, Real Betisli Guido Rodriguez'in de bu futbolcuya alternatif olarak düşünüldüğü ifade edildi.

Blanco, Milan ile görüşecek

Tüm bu gelişmelere rağmen Fenerbahçe'nin transferde açık ara önde olduğu ve sarı lacivertli takımın sportif direktörü Mario Branco'nun yakında İtalya'ya giderek Milan yönetimiyle görüşeceği vurgulandı.

Milan'ın beklentisi...

Krunic'in satışından para kazanmak isteyen İtalyan kulübünün 6-7 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep edeceği belirtildi.

Bunlara da göz atın: