Milli ara Andre Ayew'e yaradı!

Andre Ayew, milli arayı iyi değerlendirdiği ve performasıyla idmanlarda göz doldurduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin bu yaz transfer döneminde kiraladığı Ganalı oyuncu Andre Ayew, Süper Lig'de istediği performansı koyamasa da Kayserispor maçında yenilgiye rağmen 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Andre Ayew, milli aradaki idmanlarda ise rüzgar gibi estiği belirtildi.

Fenerbahçe'ye, Swansea'dan kiralık olarak transfer olan Andre Ayew, sezona beklentilerin altında başladı. Ancak Süper Lig'in 4. haftasında sarı lacivertlilerin Kayserispor'a 3-2 yenilmesine rağmen Ganalı yıldız 1 gol, 1 asist yaparak takımın katkı sağladı.

Fanatik'in haberine göre, Gana Milli Takımı'na çağrılmayan Ayew'in, hem kendisi hem de takımı adına daha iyi olduğu belirtildi. 28 yaşındaki futbolcu, milli arada yapılan toplam 8 antrenmanda performansıyla göz doldurmayı başardığı ifade edildi.

Ganalı futbolcunun, bu süreçte uyum sorununun büyük bir orada aştığı söylenirken, neşeli hareketleriyle takıma büyük bir moral olduğu da belirtildi. Öğrencisinin bu hali, peş peşe gelen 3 yenilgi nedeniyle moralsiz olan Cocu'yu da keyiflendirdiği iddia edildi.

Ayew'in milli aradaki performası, Hollandalı teknik adamın dikkatinden kaçmadı. Cocu'nun Ganalı futbolcuyla özel bir görüşme yaptığı ifade edilirken,"Senden beklenen işte böyle oynaman. Bizim için önemli bir oyuncusun. Antrenmandaki performansını sahaya da yansıtacağına inanıyorum" dediği iddia edildi.

  • 47 yaşındaki teknik adamın ayrıca 28 yaşındaki futbolcuyu idmanlarda sadece sağ kanatta oynatmadığı söylenirken, Ayew'in, sol çizgide, forvet arkasında ve santrforun yanında yardımcı forvet olarak da görev yaptığı belirtildi.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

💛💙 training hard 👊🏽 @fenerbahce

Andre Ayew "MOPAO" (@andreayew10)'in paylaştığı bir gönderi ()