Milli takımın 1 golüne 100 zeytin ağacı dikiyoruz

Milli takımın EURO 2020'de atacağı her gole 100 zeytin ağacı dikiyoruz
Milli takımın EURO 2020'de atacağı her gole 100 zeytin ağacı dikiyoruz

EURO 2020 başlıyor, milli takımın her golü için GZT 100 zeytin ağacı dikiyor. Hem 'Bizim Çocuklar' hem de doğa kazanacak.

Heyecanla beklenen EURO 2020, bu akşam milli takımımızın İtalya ile oynayacağı maçla başlayacak. Biz de GZT olarak, milli takımımız kazandıkça doğaya da kazandırmaya karar verdik. Ay Yıldızlılar'ın atacağı her gol için, 100 zeytin ağacı dikeceğiz.

1'di 100 oldu

İlk etapta her gol için 1 zeytin ağacı dikmeyi kararlaştırdık ve bunu sosyal medyada duyurduk. Fakat gelen yorumlardan sonra sayıyı 10 olarak güncelledik. Albayrak Medya'dan diğer yöneticilerin de olaya müdahil olmasıyla sayı 100'e kadar çıktı. Yani, milli takımın her golü için 100 zeytin ağacı dikeceğiz.

1)

2)

3)

4)

5)

Sonuç:

Neden zeytin ağacı?

Zeytin ağacını seçmemizin önemli bir sebebi var. Zeytin yaprağı çayı, koronavirüsün bulaşmasını önlüyor ve tedaviyi kolaylaştırıyor. İki özel şirket ve İstanbul’daki üç hastanede düzenli içilen zeytin yaprağı çayı çok şaşırtıcı sonuçlar verdi.

500 çalışanı olan traktör fabrikası TÜMOSAN’da 94 kişi Koronavirüse yakalanmıştı. 2 ay boyunca her gün sabah ve akşam zeytin yaprağı çayı içen çalışanlar ile ailelerindeki vaka sayısı sıfırlandı. Varaka Kâğıt Fabrikası’ndaki testlerde de benzer sonuçlar alındı. Günde 3 defa zeytin yaprağı içen 460 kişide vaka görülmedi. GZT Haber Merkezi'nde de günde 2 defa zeytin yaprağı çayı dağıtılıyor.

  • Her bitki düşmanlarına karşı savunma amaçlı çeşitli maddeler salgılar. Zeytin ağacı ise kurt, kuş ve börtü böceğe karşı kendini korumak için olyuropein (oleuropein) salgılıyor. Salgılanan ve tıpta olyuropein olarak adlandırılan bu madde hem bir antioksidan, hem de antiviral. Bir savunma silahı olarak tanımlanan olyuropeinin koronanın bulaşmasını önlediği, bulaştığında da tedavi ettiği tespit edildi.