Milli yıldız Galatasaraylı olduğunu açıkladı

Hakan Çalhanoğlu
Hakan Çalhanoğlu

Galatasaray'ın Göztepe'yi ağırladığı karşılaşma öncesinde Milan'da forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'ndan ilginç bir paylaşım geldi. Mücadeleyi televizyondan takip eden milli yıldız, seremoniden bir fotoğraf paylaşarak "Cimbom" ifadesini kullandı.

Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Göztepe karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabakayı, sarı kırmızılılar 1-0'lık üstünlükle tamamladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'de oynanan bu karşılaşma öncesinde Serie A'da Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Galatasaray'ın Göztepe ile oynadığı maç esnasında Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından sarı kırmızılı takımla ilgili bir paylaşım yaptı.

Milli yıldız mücadeleyi takip ettiğini belli eden bir fotoğrafı yayınlarken üstüne "Cimbom" diye yazdı. Hakan Çalhanoğlu, bu paylaşımıyla Galatasaray'ı tuttuğunu açık ederken sarı kırmızılı taraftarlardan milli futbolcuya destek mesajları gitti.