Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Geçtiğimiz sezonu teknik direktör İsmail Kartal ile sonlandıran Fenerbahçe, bu sezona Jorge Jesus ile başlamıştı. Portekizli teknik adam ile anlaşmadan önce birçok teknik adamla görüştüğü iddia edilen sarı lacivertliler için Mircea Lucescu'dan flaş bir itiraf geldi.

Fenerbahçe, Vitor Pereira sonrası göreve gelen İsmail Kartal ile iyi bir ivme yakaladı ve sezonu ikinci sırada tamamladı. Sözleşmesini tamamlayan Kartal ile sezon sonunda yollar ayrılmış ve yeni sezonda Jorge Jesus getirilmişti. Fenerbahçe'nin Jesus'tan önce birçok teknik adamla görüştüğü iddia edilmişti. O isimlerden biri Mircea Lucescu, Rumen basınına açıklamalarda bulundu.

"Jesus'tan önce Fenerbahçe'ye gidebilirdim"

Sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği ve elendiği Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu'dan flaş bir itiraf geldi.

Rumen basınına konuşan tecrübeli adam Jesus öncesi Fenerbahçe'nin kendisine teklif yaptığını söyledi, "Yaz aylarında Jorge Jesus'tan önce Fenerbahçe'ye gidebilirdim ama kabul etmedim. Dinamo Kiev'i içinde bulunduğu durumda bırakıp gidemezdim. Bu benim karakterim değil. Burada insanlar bir değişikliğe ihtiyaç olduğuna karar verirlerse, o zaman ayrılacağım." ifadelerini kullandı.

  • Kariyerinde A Milli Takımımız, Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik adam Galatasaray'da 1 lig şampiyonluğu ve UEFA Süper Kupası'nı kazanırken, Beşiktaş'ta ise 1 lig zaferi yaşadı.