Mısır'da Salah depremi! Bırakıyor...

Muhammed Salah
Muhammed Salah

Mohamed Salah, 2018 Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bırakmayı düşünüyor. Başarılı oyuncu, siyasi bir figür olarak gösterilmekten bir hayli rahatsız.

Liverpool forması altında sergilediği etkileyici performansla geçtiğimiz sezona damga vuran Mohamed Salah, 2018 Dünya Kupası’nın ardından milli takım kariyerini noktalamayı düşünüyor.

Daily Mail’de yer alan habere göre; Mısır’ın Dünya Kupası’na katılmasında başrol oynayan yetenekli oyuncu, milli takım yetkilileri tarafından siyasi figür olarak görüldüğü ve ‘sömürüldüğü’ gerekçesiyle milli takımı bırakmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Salah’ın yakın çevresinden bir isim, L'Equipe'e yaptığı açıklamada, başarılı futbolcunun federasyonla arasının kötü olduğunu ifade etti. Aynı isim ayrıca, federasyonun Salah'a karşı tutumundan dolayı, yıldız futbolcunun turnuva sonrası milli takımdan emekliliğini isteyeceğini bildirerek iddiaları destekledi.

FEDERASYON YALANLADI

Mohamed Salah ile Mısır Futbol Federasyonu arasındaki ilk anlaşmazlık, 26 yaşındaki oyuncunun milli takım uçağında Kur’an-ı Kerim okurken çekilen fotoğrafının izinsiz yayınlanmasıyla yaşanmıştı.

Konuyla ilgili sabah saatlerinde açıklama yapan Mısır Futbol Federasyonu, iddiaları net bir dille yalanladı ve Salah’ın milli takımda mutlu olduğunu açıkladı.

🇪🇬 Mohamed Salah, milli formaya veda etmeyi düşünüyor...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()