Mohamed Salah'a astronomik teklif!

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Liverpool'dan Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için 150 milyon euroluk bir teklif hazırladı. İşte detaylar...

İngiltere Premier Lig'de haftayı Newcastle United galibiyetiyle tamamlayan Liverpool'da Mohamed Salah'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ittihad, Salah'ı kadrosuna katmak isterken kulübün nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.

Neymar'ın rekorunu kıracak

CBS Sport'ta yer alan haberde ise; Al-Ittihad'ın Salah için 150 milyon euro önereceği ve Liverpool'u ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Teklifin 100 milyonluk bölümünün garanti, kalan 50 milyonluk bölümünün ise performansa dayalı bonuslardan oluşacağı aktarılırken Liverpool'un şu an için transfere sıcak bakmadığı kaydedildi.

Liverpool'un bu teklifi kabul etmesi halinde Suudi Arabistan Ligi'nde transfer rekoru kırılacak. Mevcut rekor, 90 milyon euroyla Al-Hilal'e imza atan Neymar'a ait.

Salah'ın Transfer durumuyla ilgili gelen soruyu yanıtlayan Klopp, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Bizim için çok önemli bir oyuncu"

Klopp açıklamasında,

  • "Haberlerle ilgili konuşmak zor ama benim açımdan konuşulacak bir şey yok. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer bir teklif olsaydı yanıtmız 'Hayır' olurdu."

ifadelerini kullandı.