Montella ve Ancelotti, Arda'yı izledi

Arda Güler
Arda Güler

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid antrenmanında Arda Güler'i Ancelotti'yle birlikte izledi. İşte detaylar...

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid antrenmanına katıldı.

Arda Güler'i izlemek için Madrid'e gelen Montella daha sonra Çağlar Söyüncü'yü de ziyaret edecek.

Ancelotti ile izledi

Antrenmanı Carlo Ancelotti'yle birlikte bizzat sahada takip eden Montella, kurt hoca Carlo'yla da uzun uzun konuştu.

Arda Güler ise iki hocası konuşurken antrenmanını sürdürdü.


  • Milli Takım 18 Kasım'da deplasmanda Almanya ile bir hazırlık maçı yapacak. Daha sonra Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde grubundaki son maçında Galler'le deplasmanda karşılaşacak.

Büyükekşi, duyurdu

2024 Avrupa Şampiyonası için grup kuralarının çekileceğini ve bu durumdan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirten TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Teknik direktörümüz Montella şu anda Madrid’de. Oradaki milli takım oyuncularımız Arda ve Çağlar’la görüşecek. Maçlarını takip edecek. Teknik direktörümüzün oyuncularımızla bu samimiyet ve yakınlıkta olmasından da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Toparlayacak olursak; Avrupa’nın en genç milli takımı olan takımıyız. Bunun yanı sıra çok yetenekli ve taşıdıkları milli formanın değerini bilen futbolcularımız var. İyi bir futbol ortaya koyarak kazanmaya odaklı bir teknik direktörümüz var. Milli takımımızın EURO 2024’te efsaneler yazarak her maça damga vuracağına inancımız tam. İnşallah yarım kalan hesabı tamamlayıp dönecekler” ifadelerini kullandı.