Montella'dan EURO2024 incelemesi

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya'nın Hamburg kentinde çekilen 2024 Avrupa Şampiyonası kuralarının ardından, bu şehirdeki tesislerde incelemelerde bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ilk olarak millilerimizin EURO 2024 F grubunda Çekya ile 26 Haziran'da oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Volkspark Stadyumu'nu gezdi.

İtalyan teknik adam daha sonra, A Milli Takım'a Çekya maçı için UEFA tarafından Hamburg'da sağlanacak konaklama tesislerini ziyaret etti.

Ayrıca UEFA turnuva kuralları gereği, A Milli Takım'ın turnuva boyunca konaklayıp kamp merkezi olarak kullanabileceği muhtemel otel ve antrenman tesislerini yerinde inceledi.

İtalyan teknik adama ziyaretlerinde Dış İlişkiler ve Millî Takımlar Direktörü Buğra İmamoğulları ile A ve U21 Millî Takımı İdari Müdürü Mert Tuncay eşlik etti.

  • Montella ve beraberindeki heyet, bugün A Milli Takım'ın gruptaki ilk iki maçını oynayacağı Dortmund kenti ve çevresindeki tesislerde incelemelerini sürdürecek.

Bunlara da göz atın: