Mourinho, Bale'ye göz kırptı: Bale için hazırız

Bale
Bale

Manchester United’ın teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid’in Galli yıldızı Gareth Bale hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlıkları bulunan Shaw, Rojo ve Young'un yanı sıra cezalı Jones ve Bailly’den de yoksun olan Manchester United'ın hocası Mourinho, Süper Kupa öncesinde düzenlediği basın toplantısında "Real Madrid veya Barcelona gibi sürekli Avrupa kupası kazanan bir kulüpte oynamayan bir futbolcu, kolay kolay Süper Kupa maçına çıkamaz. Bu özel anın tadını çıkarmaya geldik." diye konuştu.

“Madrid’i geldiğimden daha iyi bir halde bıraktım”

Mourinho, Real Madrid’deki kariyerinin hatırlatılması üzerine "Geldiğimde Şampiyonlar Ligi'ne ilk torbadan giremeyen, harika bir tarihi olmasına karşın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalden ötesini göremeyen bir takım vardı. Madrid’le yollarım ayrıldığında ise Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 3 yarı final oynamış, birinci torbaya çıkmış ve lig şampiyonluğu yaşamış bir takım bıraktım." yorumunu yaptı.

“Bale için elimizden geleni yapmaya hazırız”

Portekizli teknik adam, United'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Bale hakkında "Yarın sahaya çıkması, Real Madrid'de kalacağının açık bir sinyali olur. Oynamazsa onu isteyen diğer kulüpler gibi biz de elimizden geleni yaparız” derken, bu transfer için şartların oluşması halinde mücadele etmeye hazır olduklarını belirtti. Eğer Bale, Real Madrid'in çıkış kapısına yönelirse kapının diğer tarafında bekleyip onun için mücadele etmek isterim."

(Kaynak: The Sun)