Mourinho ile Pogba arasında ipler koptu! Yıldız futbolcu İspanya'ya uçuyor

​Mourinho ile Pogba arasında ipler koptu! Yıldız futbolcu İspanya'ya uçuyor
​Mourinho ile Pogba arasında ipler koptu! Yıldız futbolcu İspanya'ya uçuyor

Teknik direktör Jose Mourinho’nun sert eleştirilerine maruz kalan Pogba’nın gönlünün Real Madrid’te olduğu ortaya çıktı.

Jose Mourinho ile Paul Pogba arasında sert rüzgarlar esiyor. Premier Lig'de son iki haftadır yaşanan puan kayıplarına Şampiyonlar Ligi'nde alınan 0-0'lık beraberlik Mourinho'yu bir hayli strese soktu.

Mourinho, Pogba’yı uyardı

Mourinho'nun Pogba'yı sert bir dille uyardığı gelen haberler arasında.
Mourinho'nun Pogba'yı sert bir dille uyardığı gelen haberler arasında.

Mourinho'nun önceki gün Sevilla maçında yedek kulübesinde oturan Pogba ile bir araya geldiği ve ikili arasında sert bir diyalogun geçtiği ileri sürüldü. İngiliz basını Portekizli teknik adamın, Pogba'yı oynadığı futbol ve ruhsuz görüntüsü nedeniyle eleştirdiğini ileri sürdü.

Aklını karıştırdılar

Pogba'nın ise menajeri Mino Raiola'ya Manchester United'tan ayrılmak istediğini söylediği ileri sürüldü. Ada basını Pogba'nın içinde bulunduğu ruh halini ise ünlü menajer Raiola'ya bağladı. İddialara göre; Raiola Pogba'ya başka kulüplerden dudak uçuklatacak cinste teklifler getiriyor. Hal böyle olunca da Pogba, ManU'dan ayrılmak için bahaneler üretmeye çalışıyor.

130 milyon Euro

En ciddi teklif ise İspanya’dan… Real Madrid'in Pogba için 130 milyon Euro'yu gözden çıkardığı sezon sonunda bu transferin mutlu sonla biteceği de gelen haberler arasında.