Moussa Sow'dan sürpriz Erdoğan paylaşımı

Moussa Sow, Erdoğan hayranlığıyla biliyor.
Moussa Sow, Erdoğan hayranlığıyla biliyor.

Kariyerine Dubai'de devam eden Moussa Sow, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz yıl çekildiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Senegalli oyuncunun bu paylaşımı, kısa sürede gündem oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Shabab Al-Ahli Dubai forması giyen Moussa Sow, yaptığı sürpriz paylaşımla bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Senegalli oyuncu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz yıl Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninde çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Erdoğan hayranlığıyla bilinen Sow’un bu paylaşımı, kısa sürede günün en çok konuşulan gelişmelerinden biri haline geldi.

Moussa Sow, Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından story attı.
Moussa Sow, Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından story attı.

FOTOĞRAFIN HİKAYESİ NE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninde Fenerbahçe’nin 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etmişti. Dönemin Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcularla sohbet eden Erdoğan, Moussa Sow ile sıcak diyaloglar kurmuştu.

"NİYE SÜREKLİ RİZE'YE ATIYORSUN?"

Cumhurbaşkanı, Moussa Sow'a, "Moussa, sen benim Rizeli olduğumu bilmiyor musun? Neden Sürekli Rize'ye gol atıyorsun" diye takılmıştı. Senegalli yıldız ise, "Cumhurbaşkanım ben her maçta gol atmaya çalışıyorum ancak Rize'ye daha çok denk geliyor. Bu hafta da Beşiktaş'a atacağım" yanıtını vermişti.

Moussa Sow, o sezon oynanan iki Çaykur Rizespor maçında toplam 5 gol atmıştı.