Moussa Sow'un devlet başkanından istedikleri herkesi şaşkına çevirdi

Moussa Sow'un devlet başkanından istedikleri herkesi şaşkına çevirdi
Moussa Sow'un devlet başkanından istedikleri herkesi şaşkına çevirdi

Senegal Milli Takımıyla Dünya Kupası'na katılan Moussa Sow, Senegal Devlet Başkanı'ndan canlı yayında diplomatik pasaport, yeni otobüs ve arsaistedi.

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen Senegal Milli Takımı'nın kaptanları Senegal Devlet Başkanı'nı ziyaret etti.

Görüşmede yetkililerden ve devlet başkanından birbirinden ilginç taleplerde bulunan futbolcular herkesi şaşkına çevirdi. Takım sözcülüğünü üstlenen eski Fenerbahçeli Moussa Sow, devlet başkanıyla beraber canlı yayındayken takımın isteklerini bir bir sıralamaya başladı.

Takıma yeni model bir otobüs, tüm futbolculara diplomatik pasaport ve arsa tahsis edilmesini istedi. Bu istekler karşısında Senegal Devlet Başkanı ve medya mensupları şaşkına döndü.

KAMERALARIN UZAĞINDA ELE ALINACAK

Sow'un bu istekleri karşısında canlı yayında şaşkınlığını gizleyemeyen Devlet Başkanı Macky Sall, bu taleplerin kameraların uzağında değerlendirileceğini söyledi. Ayrıca Devlet Başkanı Sall, her futbolcuya şimdilik 30 bin Euro prim ödemeyi teklif etti.

Moussa Sow'un bu istekleri ülke genelinde tepki çekerken, Senegal halkının otobüs haricindeki istekleri gereksiz bulduğu belirtildi. Bu tepkilerden sonra futbolcuların da geri adım attığı konunun üzerine fazla gitmeyecekleri öğrenildi.